ROCKERI CRVENA JABUKA, ZABRANJENO PUŠENJE I OPĆA OPASNOST NA RUJANFESTU!

tačno.net
Autor/ica 23.8.2013. u 08:51

ROCKERI CRVENA JABUKA, ZABRANJENO PUŠENJE I  OPĆA OPASNOST NA RUJANFESTU!

Ljubitelje odlične rock glazbe očekuje prava poslastica na ovogodišnjem Rujanfestu! Sarajevske legende Crvena Jabuka i Zabranjeno pušenje te domaći rockeri Opća Opasnost uskoro nastupaju na Rujanfestu!

 

Zagreb, 23. kolovoza 2013. – Najveći regionalni gastro – zabavni spektakl najavljuje rock ludnicu! Sarajevske legende Crvena Jabuka i Zabranjeno pušenje te domaći rockeri Opća Opasnost stižu na Rujanfest koji će se održati od 13. – 22. rujna 2013. na prostoru tik do trgovačkog centra Westgate. Ima nešto od srca do srca, Stižu me sjećanja, Sviđa mi se ova stvar samo su neki od brojnih hitova Dražena Žerića Žere i grupe Crvena Jabuka koji će 13. rujna otvoriti West pozornicu šestog po redu Rujanfesta.

Još će jedna legendarna sarajevska rock grupa nastupiti u Zaprešiću. Dečki iz  Zabranjenog pušenja koncert će održati 19. rujna 2013. na West pozornicu, a želite li čuti u živo Pišonju i Žugu, Jugo 45 i Zenicu blues rezervirajte ovaj datum za pravi rock spektakl.

Domaće rock boje i ove će godine braniti sjajna ekipa iz Županje. Opća Opasnost nastupiti će u srijedu 18. rujna na West pozornici, a dobitnici Porina za hit godine obećaju pravu rock feštu i još jedan koncert koji se svakako isplati doći pogledati.

Povratak na Rujanfest najavljuje i Rakijarnica, kuća hrvatskih rakija prepoznatljivog ambijenata i tuluma do zore. Uz vrhunskog DJ-a, u danima festivala zabavljat će Vas i splitski dvojac Kuzma i Shaka Zulu, Ljetno kino i Tribute to Azra bend.
Karte za sve koncerte ovogodišnjeg Rujanfesta moći će se kupiti na blagani Rujanfesta po cijeni od simboličnih 20 kn. Karte za koncert Severine mogu se osigurati u pretprodaji po cijeni od 40 kn u sustavu Eventima (www.eventim.hr). Sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje Rujanfesta možete pronaći na službenoj stranici www.rujanfest.com.

tačno.net
Autor/ica 23.8.2013. u 08:51