U subotu, 28.03.2015. od 21h u OKC Abrašević vas očekuje koncert benda Zemlja Gruva.

tačno.net
Autor/ica 23.3.2015. u 14:15

U subotu, 28.03.2015. od 21h u OKC Abrašević vas očekuje koncert benda Zemlja Gruva.

“Strogo plesanje do posljednje kapi znoja!” – parola je koja predstavlja pionire nove srpske pop scene, ljude nevjerojatno zarazne pozitivne energije koji vam svojim likom i djelom žele dobrodošlicu u samo njihovu Zemlju Gruva.
Zemlja Gruva je beogradski bend koji je formiran 2007. godine i trenutno je najbrojniji bend na srbijanskoj sceni jer je za relativno kratko vrijeme od izdavanja prvog albuma “WTF is gruvlend?” iz klupske atrakcije prerastao u monster band od 11 glava, i najavio da je reč o pojavi kakva se odavno nije desila na domaćoj sceni.
Bend je zamišljen kao glazbena platforma otvorena za saradnju sa srodnim glazbenicima. Glazbeni žanr je fuzija pravaca među kojima dominira crni ritam (afro, neo/soul, ragga, reggae, jazz, swing, glazba ’60.) u autentičnom i neobičnom glazbenom konceptu.
Specifičnost glazbe Zemlje gruva!, pored raznolikosti glazbenih stilova i prepoznatljivog zvuka bras sekcije, najviše određuje frontline Zemlje gruva: Zoe Kidah, Konstrakta i MC Milovan, tri vokalna solista sa različitim glazbenim ukusom i manirom pjevanja. Ovaj uigrani vokalni tandem vlada scenom već više od decenije, a domaćoj publici je poznat iz saradnje sa bendom Mistake Mistake, sa kojima su nastupali ispred poznatih imena kao što su Prodigy, Amy Winehouse, Cee Lo Green, Nouvelle Vague,  Punjabi MC, Kosheen, Capleton i dr.
Od izdavanja albuma prvijenca za vlastitu internet etiketu gruvlend.net, svaki single sa albuma postaje instant hit i zauzima najviše pozicije svih relevantnih domaćih top lista, uključujući i prvo mjesto na MTV Domaćici. Prvi bend na domaćoj sceni koji je zvanično postavio svoj prvi album za besplatno skidanje sa vlastitog sajta.
Karte u pretprodaji, po cijeni od 5 KM, možete kupiti u OKC Abrašević. Cijena karte na dan koncerta iznosi 7 KM.
tačno.net
Autor/ica 23.3.2015. u 14:15