Predstava HNK Mostar „Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ na Maloj sceni

tačno.net
Autor/ica 3.11.2016. u 11:30

Predstava HNK Mostar „Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ na Maloj sceni

Predstava HNK Mostar „Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ autora Christophera Duranga u režiji Nine Kleflin, redateljice iz Zagreba, bit će odigrana u petak 04.11.2016. u 20 sati na Maloj sceni HNK Mostar.

„Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ djelo je američkog autora Christophera Duranga tekst je nagrađen nagradom Tony za najbolji kazališni komad 2013. godine. Predstava u izvedbi HNK Mostar je imala nekoliko zapaženih gostovanja u posljednjoj kazališnoj sezoni, od čega se izdvajaju nastupi na Festivalu glumca u Vinkovcima te Pozorišnim/kazališnim igrama u Jajcu na kojima je osvojila i nagradu.

Brat Vanja i sestra Sonja uživaju u svom nezanimljivom ali stabilnom životu. Sve se uzburkava kad se njihova sestra Maša, filmska zvijezda izblijedjele slave, vraća u njihov mirni seoski dom. Dolazi sa naočitim i znatno mlađim muškarcem po imenu Špicko, njenim novim ljubavnikom. Komedija je to  u kojoj se američki autor osvrće na klasično djelo Čehova „Tri sestre“ i pokušava odgovoriti na pitanje: da li je moguće dostojanstveno stariti u vrijeme selfija i Twittera?

U predstavi igraju: Velimir Pšeničnik Njirić, Sanda Krgo Soldo, Jelena Kordić Kuret, Ivan Skoko, Nikolina Marić i Tina Laco.

Ulaznice po cijeni 10 KM, za studente i umirovljenike 5 KM mogu se kupiti na blagajni kazališta radnim danom u vremenu od 10 do 15 sati.

Ulaznice se mogu i rezervirati :

–           telefonom 063 317 348

–           putem Facebook stranica Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru i HNK za studente, studenti za HNK

–           e-mailom: info@hnkmostar.ba

tačno.net
Autor/ica 3.11.2016. u 11:30