Mirsad Lavić izabran za predsjednika Nadzornog odbora Komore Grada Mostara

tačno.net
Autor/ica 16.9.2014. u 10:33

Mirsad Lavić izabran za predsjednika Nadzornog odbora Komore Grada Mostara

Nakon što su na Izborno-izvještajnoj skupštini Gospodarske/Privredne komore Grada Mostara, održanoj početkom srpnja/jula, imenovani članovi novog Upravnog i Nadzornog odbora, jučerašnjim izborom Mirsada Lavića (Visak d.o.o.) za prvog čovjeka Nadzornog odbora, završene su aktivnosti u vezi s imenovanjima u Komori za naredno razdoblje.

U Nadzornom odboru još su i Josip Đurašević (KEŠ d.o.o) te Željko Božić (Alfa Therm d.o.o.).

Ranije je u okviru Upravnog odbora Komore za predsjednika ponovno imenovan Dalibor Miloš (Unis Telekomunikacije), dok su potpredsjednici Asja Baljić (Hotel Bristol) i Vlado Jerkić (Alba BH d.o.o.).

Članovi novoizabranih odbora ocijenili su na svojim sjednicama kako je Komora Grada Mostara postala nezaobilazno mjesto kada se govori o gospodarstvu, ne samo Mostara, nego i čitave regije, ali da postignuti rezultati još uvijek nisu dovoljno blizu željenih.

Komora Grada Mostara će i u narednom razdoblju svoga rada, bez obzira na otežanu situaciju u Gradu Mostaru zbog nemogućnosti održavanja izbora, ukazivati na realne potrebe za unapređenjem ekonomske klime, posebno u pogledu investicijskih ciklusa koji su zadnjih godina u velikoj mjeri izostali, zalagati se za olakšavanje i poticanje poduzetničkog poslovanja, podizanje ekološke svijesti, unapređenje obrazovnog sistema, kako bi se brže i učinkovitije usvajala moderna znanja i tehnologije u našoj sredini.

Članovi Komore Grada Mostara u narednom periodu ponajviše očekuju od same gradske administracije, kako bi se na toj razni vlasti, bez obzira na nepostojanje Gradskog vijeća, više pažnje posvetilo gospodarstvu.

Također se, kada je u pitanju privreda,  i od dužnosnika koji će biti izabrani na predstojećim  općim izborima očekuje znatno više nego što su učinili njihovi prethodnici, s posebnim akcentom na potrebe i probleme privatnih poduzetnika.

tačno.net
Autor/ica 16.9.2014. u 10:33