HUMANITARNI KONCERT – “Pomozimo Adnanu”

tačno.net
Autor/ica 5.2.2015. u 16:23

HUMANITARNI KONCERT – “Pomozimo Adnanu”

Kad biste mogli učiniti jako malo, pri tome se zabaviti, a biti jedan od onih koji su nekom čovjeku iz temelja izmijenili život, da li biste pristali? Znati da ste učinili tako malo, a u isto vrijeme puno, za vas neće biti poseban trud, a učinti će vaš život sretnijim.

Humanitarna organizacija Crveni Križ Grada Mostara organizuje humanitarni koncert te pozivamo sve ljude dobre volje da budu dio humanitarne akcije za Adnana Kudozovića, a ujedno da provedu i lijepu večer uz zabavne muzičke goste, koji humanitarno pjevaju za vas i Adnana u OKC Abraševiću, ovog mjeseca, a 15. datuma.

Adnana Kuduzović, po profesiji, bivši vojnik, je mladić koji je nažalost u svojoj prošlosti doživio tešku saobraćajnu nesreću sa tragičnim završetkom u kojoj je on preživio.

On ima tek 26 godina, nepokretan je, sto postotna invalidnost sa mogućnošu za oporavak. Velika prilika da povrati normalan život moguća je nakon operativnog zahvata koji bi se trebao desiti u austrijskoj bolnici u Beču, ukoliko mu pomognemo da ostvari ovaj put.

Muzički gosti su: Band Floridus, Band PTSP, Band J.A.K. Project, Anita Šunjić, Nađa Hasanagić.

Cijena karte će iznositi 3KM

tačno.net
Autor/ica 5.2.2015. u 16:23