ŽENSKA POSLA: 10 signala kojima nagoveštava da bi volela da je pozovete na sudar

Autor/ica 24.7.2012. u 02:54

ŽENSKA POSLA: 10 signala kojima nagoveštava da bi volela da je pozovete na sudar

Odjednom joj se dopada sve što i vama

Šta to bi? Do juče nije znala ništa o fudbalu, a sada odjednom prosipa gomilu zanimljivosti o vašem omiljenom klubu. Isto tako, postala je pravi ekspert za vama najdraži bend, a pročitala je i sve knjige onog pisca o kom ste pričali u društvu pre neki dan. Ne, nije slučajnost. Samo, nemojte da je postidite komentarisanjem da je rekla da ne podnosi fubal. Zagrizite udicu!

Često dodiruje vašu ruku

Nema šta tu više da se priča. S obzirom na to da joj društvenim konvencijama drugi delovi vašeg tela još uvek nisu dostupni, preostaje joj samo nehatan dodir po ruci ili kao slučajno češanje ramenom dok prolazi pored vas. Ovo je znak da je veoma zainteresovana.

Smeje se svemu što pričate

Pa čak i ako ne govorite ništa zabavno. To nije nešto što ona može da iskontroliše i zapravo se užasno stidi kad je uhvati takva vrsta kikotanja. Nema laži, nema prevare, ona samo želi da bude u vašoj blizini. Zato je toliko radosna i smeje se od srca.

Traži od vas da zajedno radite neuobičajene stvari

Ako od vas zatraži da krenete s njom da pogledate neku pozorišnu predstavu van grada, košarkašku utakmicu njenog brata ili da s njom nahranite komšijinu mačku, ona radi apsolutno sve osim toga da vas pozove na pravi izlazak. Zašto joj ne učinite uslugu i pozovete je? Oboje ćete se bolje zabaviti.

Napisala vam je pismo

Pravo pismo. Papirom i olovkom. Verovali ili ne, to se danas još uvek radi. To mora da je prava ljubav. Ili barem mega-lajk.

Trudi se da se nađe na svim vašim fotografijama

Nakon nekog događaja koji je osvanuo na društvenim mrežama shvatate da imate više slika s njom u kadru nego sa svim ostalim ljudima zajedno? Ona baš želi da bude deo vašeg života. Želi da je se sećate. Ubacuje se u vaš život na jedini način na koji može, a da ne bude ona ta koja će zakazati dejt.

Pristaje na sve što ste predložili

Ako ste je pozvali na neko druženje s vašim ortacima ili na bilo šta što ne spada u kategoriju zvaničnog izlaska, a ona pristaje već na Hoćeš li sa mnom…, znajte da bi sve to najrađe radila kao vaša zvanična devojka. Pristaje na sve, jer zna da ćete vi biti tamo.

Pred vama nije spomenula nijednog drugog muškarca

To je zato što ne razmišlja o njima. Ne spominje čak ni svoje muške prijatelje, jer ne želi da pomislite kako je s nekim od njih u vezi.

Donosi vam nešto kada ste bolesni

Razotkriva vam svoju brižnu stranu. Ne zato što igra nekakve igrice, već samo koristi priliku da bude umiljata.

Njene prijateljice su euforične

Upoznali ste njene drugarice, a one su bile neočekivano uzbuđene što su vas upoznale. Toliko oduševljenje dolazi zbog toga što su vas konačno upoznale, jer su već toliko toga čule o vama. Zapravo, verovatno ste im već i dojadili i ne mogu da shvate šta čekate toliko dugo da biste je pozvali na sudar.

telegraf.rs

Autor/ica 24.7.2012. u 02:54