UNDERGROUND FESTIVAL SONUS NA ZRĆU!

tačno.net
Autor/ica 8.8.2013. u 08:38

UNDERGROUND FESTIVAL SONUS NA ZRĆU!

Sonus festival po prvi puta na plaži Zrće! Na jednoj od najljepših plaža na Jadranu očekuje nas pet nezaboravnih dana uz vrhunsku underground elektronsku glazbu najvećih svjetskih DJ zvijezda! Luciano, Ricardo Villalobos i Loco Dice dio su sjajnog line upa prvog izdanja Sonus festivala čiji su domaćini klubovi Papaya i Calypso.

Novalja 08. kolovoza 2013. – Sonus festival stiže na Zrće! Na najljepšoj plaži na Jadranu od 21. – 25. kolovoza očekuje nas vrhunska underground elektronska glazba vodećih DJ svijeta! Luciano, Ricardo Villalobos, Loco Dice i predvodnici su sjajnog line up-a prvog izdanja Sonus festivala čiji su domaćini klubovi Papaya i Calypso.

Sonus festival ove se godine na Zrću održava po prvi put, a na njemu će nastupiti više od 30 DJ-a. Luciano, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler, Chris Liebing, Magda, Cassy nalaze se u samom vrhu underground elektronske scene koja u posljedenje vrijeme ima sve više poklonika u Hrvatskoj, a u svijetu nude drugačiji zvuk te su njihovi tjedni nastupi na Ibizi rasprodani tjednima unaprijed a nastupaju u najboljim klubovima svijeta.

Luciano je čileanski DJ rođen u Švicarskoj i u ovom je trenutku jedna od najvećih zvijezda electro scene. Osnivač Cadenza Recordsa, započeo je karijeru puštajući techno glazbu na čileanskom Love Parade-u. Nakon što se vratio u Europu, priključio se drugim velikanima te započeo briljantu karijeru s rezidencijama na Ibizi te brojnim europskim klubovima.

Loco Dice je njemački electro DJ i producent koju je svoju karijeru započeo hip hop DJ i reper. Njegovi jedinstveni setovi privukli su brojne obožavatelje diljem svijeta, a njegovi nastupi obilježili brojne svjetske electro festivale.

DJ Ricardo Villalobos rođen je u Čileu, a odrastao u Njemačkoj gdje je započeo svoj put kao vrhunski producent i DJ elektronske glazbe. Nakon prvog odlaska na Ibizu 1995, Ricardu to postaje novi dom svirajući redovito u klubu Amenisa u sklopu Cocoon programa.

Očekuje se da će u pet dana Sonus festivala Zrće posjetiti više od 10 000 obožavatelja elektronske glazbe iz cijelog svijeta, a domaćini klubovi Papaya i Calypso osigurat će nezboravnu danonoćnu avanturu na najljepšoj ljetnoj pozornici Jadrana.

Festivalske ulaznice dostupne su u pretprodaji po cijeni od 330 kuna, a mogu se kupiti putem Eventim prodajnih mjesta ili online shopa.  Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. mogu se pronaći na web adresi www.papaya.com.hr .


 

tačno.net
Autor/ica 8.8.2013. u 08:38