SVJETSKE DJ ZVIJEZDE SPREMNE ZA ATP PARTY NIGHTS

Autor/ica 3.7.2012. u 10:58

SVJETSKE DJ ZVIJEZDE SPREMNE ZA ATP PARTY NIGHTS

23. ATP Vegeta Croatia Open u sklopu ATP Party Nights programa predstavlja nastupe svjetskih DJ zvijezda 


Umag, 02. srpnja 2012. Svjetske DJ zvijezde okupirat će Umag u danima 23. ATP Vegeta Croatia Open koji se održava od 05. – 15. srpnja. Freemasons, Fred Hush & Brook Johnston Herr, Sunnery James & Ryan Marciano, Patric la Funk, Eddie Thoneick i RNB Confusion Team rasplesat će posjetitelje sportsko glazbenog spektakla koji počinje ovog tjedna.

 

Petak 05. srpnja od 01.00 // Fred Hush & Brooke Johnston Herr

Fantastični duo kojega traže svi svjetski klubovi. Osim što je izvrstan i međunarodno prepoznat DJ, Fred Hush je i cijenjeni producent te vlasnik globalno popularnog programa King Kong Club. Brooke Johnston je pak bivša Miss Velike Britanije koja je nedavno počela puštati house glazbu. Njezini senzualni i zadivljujući DJ setovi pamtljivi su jednako kao i njezin atraktivan izgled te pozitivan stav.

Utorak 10. srpnja od 01.00 // RNB Confusion

Najpoznatiji r’n’b i hip-hop program u regiji te jedan je od vodećih hrvatskih klupskih brendova koji već osam godina bez stanke, svaku srijedu okuplja i do 2.000 fanova u zagrebačkom klubu Mansion (ex Piranha). Mnogi sadašnji afirmirani izvođači svoje prve nastupe zabilježili su na pozornici RNB Confusion-a ili kroz godine bili redovni gosti popularne srijede: Bolesna braća, Connect, Elemental, TBF, Edo Maajka, Ivana i Marija Husar, Ivana Kindl, Nina Badrić i mnogi drugi.

Srijeda 11.07. od 01.00 // Sunnery James & Ryan Marciano

Nizozemskoj dance atrakciji Sunnery James & Ryan Marciano svijet glazbe predviđa strelovit uspon u TOP 10 DJ-a svijeta. Svojim osebujnim nastupom, izgledom koji šarmira i izborom glazbe postigli su to da su u posljednjih godinu dana njihovi nastupi rasprodani diljem svijeta. Njihov hit “Tribeca”, kao i obrada hita DJ Tiesta “Lethal Industry” postali su neizostavni dio DJ setova velikana poput Davida Guette, Van Buurena ili Pete Tonga. Ovaj nizozemski dvojac u svojim dosadašnjim nastupima u Hrvatskoj publiku je redovno dovodio u trans, a za Umag su najavili do sada neviđen spektakl.

Četvrtak 12.07. od 01.00 // Freemasons

Britansku house atrakciju imenom Freemasons čine Russell Small i James Wiltshire. Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend “Phats & Small” su već iza sebe imali tri Top Ten hita, Brit Award nagradu i multimilijunsku prodaju hita “Turn Around”, dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue. Trenutno najbolji britanski remikseri radili su s Beyonce, Jamiroquaiem, Michael Jacksonom, Faith Evans i dr., a miljenici su publike u Hrvatskoj gdje često rado nastupaju.

Petak 13.07. od 01.00 // Patric La Funk

Nastupima u Pekingu, Miamiju, Sydneyu, Ibizi i Londonu, ovaj Nijemac prešao je dalek put od DJ-iranja u lokalnom klubu do statusa internacionalne zvijezde. Redovito remiksira slavne kolege poput Mark Knighta, Axwella, Steve Angelloa i svjetski poznate DJ-e poput Fedde Le Granda i Wally Lopeza.

Nedjelja 15.07. od 01.00 14.07. // Eddie Thoneick

Njemački glazbeni vrtlog, kako nazivaju Eddiea Thoneicka, jedan je od najuzbudljivijih i najtraženijih house izvođača na svijetu. Kada je utjecajan francuski Radio FG Eddieu dao prime time termin u svom programu, njegov je prepoznatljiv zvuk dosegnuo mnoge, među njima i Placebo, Mobyja, Fedde le Granda, Armand van Heldena i dr. koju su baš njega tražili za remiksiranje svojih svjetskih hitova. Eddie Thoneick je bez sumnje house majstor na kojega treba računati u nadolazećem razdoblju. 

ATP Party Nights uz nastupe DJ-a najavio je i vrhunske koncerete hrvatskih i inozemnih izvođača.

Petak 6.7. Jazz Quartet Alana Bjelinskog i Ante Gelo / subota 07.07. gala koncert Olivera Dragojevića – gosti The Frajle i Gibonni / nedjelja 8.7. Gustafi / ponedjeljak 9.7. ATP Stars bend / petak 13.7. TBF / subota 14.7. ESTELLE / nedjelja 15.7. Jinx . 

Ulaznice za koncert Olivera i Gibonnija (subota, 7.7.2012.) mogu se osigurati po cijeni od 130,00 kn, te po cijeni od 250,00 kn za VIP ulaznice, na svim prodajnim mjestima Eventima, CD shopu-Pula i agenciji Plavo more – Umag. Ulaz na sva ostala događanja ATP Party Nights programa je slobodan za sve posjetitelje.

 

http://www.croatiaopen.hr/

 

 

Autor/ica 3.7.2012. u 10:58