SVAKI PUT KAO DA JE PRVI: 5 načina da povratite romantiku u svoju vezu

Autor/ica 28.7.2012. u 07:36

SVAKI PUT KAO DA JE PRVI: 5 načina da povratite romantiku u svoju vezu

Stvorite čaroliju prvog sastanka

Ovo će sigurno iznenaditi voljenu osobu, jer tako malo stvari može biti romatično kao prvi sastanak. Radite sve što ste radili za vreme prvog susreta. Iznajmite film koji ste prvi put zajedno gledali, a u sopstvenoj trpezariji poslužite obrok koji ste onomad imali za večeru. Podelite svoje najintimnije misli s partnerom i uživajte u vremenu koje provodite zajedno.

Kuvajte za voljenu osobu

Ne kaže se bez razloga da put do srca vodi preko stomaka. Spremanje omiljenog jela za vama dragu osobu, može biti odlična romantična ideja. Zapečatite svoje mesto u srcu svog partnera eksperimentišući sa novim specijalitetima iz vaše kuhinje. Postavite sto sa svećama i uživajte u romantičnoj večeri.

Budite spontani

Vozite se u kasne noćne sate mirnim ulicama vašeg grada. Provedite vreme zajedno tako što ćete otići na neko lepo mesto i, što je najvažnije, pričajte jezikom ljubavi. Malim stvarima može se postići mnogo. Budite maštoviti i sledite svoje srce.

Začinite sve s malo romantike

U sve što radite dodajte notu senzibiliteta. Iskažite svoju ljubav na sebi svojstven način. Svako voli unikatne i maštovite poklone koji imaju lični pečat. Uzmite čestitku i napišite intimnu ljubavnu poruku i videćete kako vaša ljubav postaje sve jača.

Izrazite ljubav pomoću cveća

Cveće se oduvek povezuje sa ljubavlju i romantikom. Ono predstavlja idealan poklon za svaku priliku: za rođendane, godišnjice i slične događaje, ali nema te žene koja se cveću ne obraduje kada ga dobije bez povoda. I verujte, ni muškarci nisu imuni na ove miršljave biljke.

telegraf.rs

Autor/ica 28.7.2012. u 07:36