MALA ŠKOLA ZAVOĐENJA: Deset veština kojima ćete svaku damu oboriti s nogu

Autor/ica 22.7.2012. u 16:47

MALA ŠKOLA ZAVOĐENJA: Deset veština kojima ćete svaku damu oboriti s nogu

Komunikacija

Možda vam se ovo neće činiti važnim dok uz pivo razgovarate sa prijateljima, ali na sastanku sa devojkom bitno je kako se izražavate. Razgovarati s nekim koga zapravo ne poznajete, i to celo veče, velika je veština.

Stil oblačenja

Naravno da svako ima svoj stil oblačenja, brižljivo odabran ili ne. Ipak, ponekad je tanka linija između otkačenog autfita i izgleda najobičnijeg štrebera. U svakom slučaju, ne možete pogrešiti ako se držite osnova i ne komplikujete previše sa detaljima. Farmerke odgovaraju svakom stilu i tu ne možete pogrešiti. Ženama jako smeta kada muškarci deluju kao da su zapušteni.

Seks

Da, dobar seks je važan i ženama. Možda se ponekad radi o malo drugačijim motivima kad je razlika među polovima u pitanju, ali vođenje ljubavi emocionalno povezuje partnere, a žene vole da znaju da su voljene. Posebno kad ih grle ruke iskusnog partnera.

Sam svoj majstor

Za ovladavanjem ovim veštinama nije vam potrebno ništa više osim osnovnog alata. Svakoj dami je lakše ako vi zaprljate ruke i popravite kvar na lavabou ili postavite sliku na zid.

Sport

Kako muškarci ponekad izražavaju svoje osećaje i pokazuju žensku stranu, važi i obrnuto pravilo. Nemojte se iznenaditi ako vam draga kaže da ide na časove boksa ili naporno vežba jer tako izbacuje frustracije i dobro se oseća.

Kuvanje

Ako do sada u životu niste ni kafu skuvali, krenite malim koracima. Svaka žena će biti prijatno iznenađena kada shvati da muškarac zna da spremi nešto za jelo. Jednostavni recepti poput testenine sa sosom od paradajza brzo su gotovi, a uz malo dekoracije i lepo postavljen sto mogu izgledati kao jela vrhunskog šefa kuhinje. Ako treba, zamolite prijatelja ili člana porodice za pomoć i malo vežbajte, jer će vam ta veština i inače dobro doći u životu.

Ples

Postoji li bolji način da demonstrirate svoje samopouzdanje, opuštenost i pristupačnost od plesa? Kretanje u ritmu i nije tako teško, mada se mnogim muškarcima čini nemogućom misijom, a i prava je prilika da se privijete jedno uz drugo i osetite vibracije. Setite se samo da najveće latinoameričke zavodnike upravo krasi savršen osećaj za ritam. Kako na plesnom podijumu, tako i u spavaćoj sobi!

Sami popravljate automobil

Koja žena ne voli da ima snalažljivog muškarca pored sebe? Upravo se na to odnosi važnost ove veštine. Nije poenta u tome da svaki motor znate da rastavite i sastavite do najsitnijeg delića, ali žene vole sigurnost i ukoliko znate da dijagnostikujete najčešće kvarove, njima je to sasvim dovoljno.

Svirate neki instrument

Svirate li neki instrument, to je impresivno samo po sebi. U to je uloženo mnogo truda i rada, pa će se svakoj dami svideti odsvirate li neki hit u društvu. Napravite nezaboravni parti za dvoje ili romantičnu večeru začinite “laganicom”.

Strani jezici

Od svega na listi, učenje stranog jezika predstavlja najteži zadatak. Ako ste tek početnik, potrebno je da prođe mnogo vremena da biste došli do konkretnog znanja. Žene vole muškarce koji ulažu u sebe i biće oduševljene ako pokažete da govorite neki strani jezik, posebno u zgodnom i šaljivom trenutku.

telegraf.rs

Autor/ica 22.7.2012. u 16:47