Devet komplimenata koje muškarci vole čuti

Autor/ica 22.5.2012. u 08:56

Devet komplimenata koje muškarci vole čuti

Žene su navikle primati komplimente: od zvižduka na ulici, slučajnih komplimenata muškaraca u kafiću do iskrenih pohvala muškarca s kojim izlazi. Njih, s druge straane, hvale samo njihove mame i rijetko će dobiti slatki kompliment od lijepe žene. Evo, nekih čarobnih riječi koje baš vole čuti

 

1. Čovječe, pa ti to možeš napraviti
Pohvalite svog čovjeka zbog njegovih talenata, bez obzira je li napravio nešto u kuhinji, spavaćoj sobi (to je sigurno na vrhu njegovog popisa!), u teretani ili u garaži. Muškarci žele čuti kako su dobri u vještinama na kojima uporno rade kako bi ih usavršili.

2. S tobom se osjećam tako sigurna/lijepa/sretna/seksi ili bilo što drugo što ima direktne veze s njegovim naporima
To je jedan od najvažnijih iskrenih komplimenata koji možete darovati svom muškarci i onaj koji će on najviše poštovati jer je iskren. Muškarac koji vas voli trudi se da se osjećate dobro, tako da mu morate dati do znanja da njegov trud daje rezultate.

3. Tako si zgodan. Volim tvoje (ovdje umetnite specifične fizičke atribute: oči, osmijeh, pločice, ramena…)

Jedna je stvar reći frajeru da dobro izgleda, ali ako mu kažete što ga čini posebnim, dobit ćete dodatne bodove. Morate ponekad podići i njegov ego. A ako još pritom nježno dodirnete dio tijela koji hvalite dodate ćete ekstra uzbuđenje svom komplimentu.

4. Volim provoditi vrijeme s tobom
Ovaj kompliment pokazuje da volite svog muškarca ne zbog toga tko je on izvana (zbog njegovog izgleda, statusa ili novca), nego da vam se sviđa kakav je on zapravo čovjek.

5. Volim kako izgledaš u tim hlačama, majici, odijelu, košulji…
Većina muškaraca nije opsjednuto stilom kao žene, ali vole dobiti priznanje ako su se potrudili da izgledaju dobro, pogotovo jer oni to uglavnom rade da bi impresionirali vas.

Thinkstock

Ne budite škrte na komplimentima

6. Ovo je najbolji izlazak, večera, dar, vino…
Odajte mu priznanje kad vas pokuša impresionirati. Nema muškarca koji ne voli čuti kako se njegov trud oko izlaska isplatio. Uostalom, i vi očekujete pohvalu kad skuhate dobar ručak.

7. Sjajan si u onom što radiš
Prepoznate li njegove kvalitete u poslu i glasno ga pohvalite učinit ćete njega ponosnim. Istodobno, to će puno pokazati o vama. Neke su žene impresionirane karijerom ili primanjima muškarca, ali pokazati da se divite njegovom znanju i trudu zagrijat će mu srce.

8. Imaš prekrasnu obitelj/ Sviđaju mi se tvoji prijatelji

Djevojke se ne moraju uvijek slagati s prijateljima ili obitelji muškarca, ali morate mu dati do znanje da iskreno poštujete ‘njegove ljude’.

9. Što bih ja bez tebe?

Muškarci žele da se osjećaju potrebnima: vole otvoriti teglu krastavaca ili pomoći u ispunjavanju vaše porezne prijave. Zato, ne štedite komplimente. Sigurno ih zaslužuje, piše stranica SheKnows.com.

Autor/ica 22.5.2012. u 08:56