6. DJ SVIJETA HARDWELL U PAPAYI

tačno.net
Autor/ica 26.4.2013. u 09:15

6. DJ SVIJETA HARDWELL U PAPAYI

Novaljska Papaya najavljuje DJ MAG Sunrise festival 2013! Bogata dvanesta sezona na Pag dovodi svjetsku DJ senzaciju Hardwella koji je nedavno proglašen šestim najboljim Dj-em današnjice. U tri festivalska dana očekuju nas brojna iznenađenja.

Toni Dabinović

Zagreb, Novalja 26. travnja 2013. – Najbolji ljetni klub Mediterana na otvrenom i 25. klub svijeta novaljska Papaya najavljuje legendarni DJ MAG Sunrise festival! U tri festivalska dana od 30. srpnja do 01. kolovoza očekuju nas prave glazbene poslastice. Najpoznatije glazbeno ime, šesti DJ svijeta Hardwell u Papayu se vraća i ovog srpnja. Nakon senzacionalnog nastupa na nedavno završenom UMF festivalu u Miamiu, Hardwell za nastup u Papayi najavljuje: «Veselim se ponovnom dolasku u Papayu. Klub i publika su zaista jedinstveni i veseli me ponovno druženje. Vidimo se u Hrvatskoj.»

DJ MAG Sunrise festival predstavlja:  

30.07. Kim Fai i Roul and Doors /  Kinky Malinki rezidencija

31.07. Hardwell

01.08. Nari & Milani

HARDWELL je višestruko nagrađivani, mladi i talentirani DJ počeo je svoju karijeru sa svega 13 godina. Nedavno je proglašen petim najboljim DJ-em svijeta u izboru TOP 100 DJ MAG-a.  Nizozemska izdavačka kuća potpisala je ugovor s Hardwellom kada je imao svega 14 godina prepoznavši njegov izniman dar te je ubrzo počeo obilaziti sva eminenta klubska mjesta elektronske glazbe. Njegov glazbeni identitet može se sumirati u jednoj frazi, Big Room House, opisujući tako njegov jedinstveni zvuk i stil. Osim suradnje sa svim važnim imenima DJ scene, nedavno je pkrenuo vlastitu radio emisiju Hardwell on Air, a njegov gusti koncertni raspored vodi ga diljem svijeta.

Kim Fai tek se nedavno pojavio na klupskoj sceni i vrlo brzo počeo plijeniti pažnju i podršku velikana kao što su Mark Knight i Funkagenda. Njegova glazba uglavnom se sastoji od njegovog vlastitog materijala bilo da je to njegov originalni rad ili remiksevi. Kim je time postavio svoj jedinstveni zvuk koji u kratkom vremenu postaje prepoznat diljem svijeta, a nastupao je na svim velikim eventima kao Tomorrowland, Creamfields, GlobalGathering. Potpisao je i izdaje za poznate labelove Size Matters te Toolroom Knights.

DJ duo Roul and Doors karijeru započinju 2003. godine. Njihov talenat i jedinstveni zvuk oduševljava diljem svijeta pa se ovaj dvojac može pohvaliti brojnim nastupima od Maroka, Egipta, Italije, Estonije, Rusije, Njemačke, Francuske, do Belgije i mnogih drugih. Ovaj DJ duo najpoznatiji je po velikim hitovima kao što su Gita, Black Out, Forget i  Elements, izdaju za svjetski poznati Defected label.

Maurizio Nari i Ronnie Milani poznaju se još od 1996. godine a svoju glazbenu suradnju započeli su 2003. Nastupali su u najpoznatijim klubovima u Italiji, Dubaiju, Koreji i brojnim drugim. Njihov hit Kendo jedan je od najpoznatijih ljetnih hitova posljednjih godina.Njihov singl Atom u svoje su setove, uvrstili najbolji Dj-i današnjice kao SHM i Tiesto. Ovo im je drugi nastup u Papayi, a za prošlogodišnji se tražila karta više.

Klub Papaya u prošloj su sezoni posjetili gosti iz čak 80 zemalja svijeta. Sezona 2012. je trajala više od 100 dana a ove godine započinje već 29. svibnja. Na otvorenju nove sezone očekuje nas i nastup trenutno jednih od najtraženijih svjetskih DJ zvijezda DIMITRI VEGAS i LIKE MIKE.

Cijena karte za DJ MAG Sunrice Festival mogu se nabaviti u predprodaji po cijeni od 230 kn za sva tri dana festivala u sustavu Eventima, www.eventim.hr te na stranici www.papayashop.com.hr.

Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. mogu se pronaći na web adresi www.papaya.com.hr .

Tagovi:
tačno.net
Autor/ica 26.4.2013. u 09:15