Mladi glupi licemjer

Igor Serdar
Autor/ica 10.1.2019. u 15:53

Izdvajamo

  • Danas kad gledamo njegovog nezasluženo optuženog sina – zato jer, po njegovom mišljenju – da nije Đakićev sin – nitko se ne bi bunio zbog slike klempavog ustaše u crnoj uniformi koji drži u ruci glavu bradatog četnika i slika se za povijest – dakle, danas kad gledamo tu puzeću sramotu  debeljkavog kretenčića koji se bahati pred desetak kamera - možemo samo zaključiti da je to mladi glupi licemjer.

Povezani članci

Mladi glupi licemjer

Ali, „ponavljanje djela“ procesno odgovara ukupnom profilu malog licemjera. Drugi dan nakon nepuna 24 sata dogodilo se ponavljanje djela. Neki je kreten bio oduševljen medijskim istupima Ivana Đakića, a Ivan mu se s odobravanjem podrške zahvalio. Dakle, zajebo sam vas, papci jedni – misli si Ivan Đakić – ja si i dalje mislim sve isto o srbićima, ali malo sam pametniji i moćniji od vas malih hrvatića pa ću se „ma ništa strašno, javljati policiji da sam u Virovitici i možete mi se napušiti…“

Stari glupi licemjer odrekao se u javnom priopćenju mladog glupog licemjera.

Predsjednik hrvatske udruge ratnih vojnih invalida domovinskog rata odrekao se mladog člana hrvatske demokratske zajednice kojeg je odgajao pune 22 godine, kupio mu hotel, mercedesa dva i bio mu svjetovni i duhovni otac.

Sada više ne odgovara za njegove postupke, i, tu predsjedniku HVIDRE Josipu Đakiću – po njegovom – prestaje odgovornost za vlastitog sina.

Ivan Đakić ima samo 22 godine, svemirski je obrazovan i galaktički sposoban, primjer je virovitičke mudrosti, ponosan je slavonski sin svojega oca.

To su karakteristike nedostižne za stotinu Slavonaca koji nisu tako kompetentni i odlučuju se mirne duše i zdravog razuma napustiti ponosnu Slavoniju jer zaista postoje takvi nedostižni vunderkindi kakav je Ivan Đakić – pored čije genijalnosti zapravo nitko u Slavoniji nema šanse za opstanak.

Ratnu retoriku virovitičkog kraja po kojoj se nije cjepidlačilo oko stava o stanovništvu srpskog podrijetla po principu – ako nisu dobrovoljci u hrvatskim postrojbama onda su obični četnici – promovirao je upravo Josip Đakić.

Danas kad gledamo njegovog nezasluženo optuženog sina – zato jer, po njegovom mišljenju – da nije Đakićev sin – nitko se ne bi bunio zbog slike klempavog ustaše u crnoj uniformi koji drži u ruci glavu bradatog četnika i slika se za povijest – dakle, danas kad gledamo tu puzeću sramotu  debeljkavog kretenčića koji se bahati pred desetak kamera – možemo samo zaključiti da je to mladi glupi licemjer.

To je nešto najgore, najsramotnije za sve poštene ljude od čega je još gore i još sramotnije samo ponašanje hrvatskog suda, hrvatskog pravosuđa, hrvatske pravne prakse, hrvatskog odvjetništva, hrvatskog zakonodavstva i najvišeg hrvatskog zakonodavnog tijela Hrvatskog Sabora čiji je član i Josip Đakić.

Neće dugo…, zato jer (od sad) pojava Josipa Đakića narušava ugled i dostojanstvo Hrvatskog Sabora. Sud u Bjelovaru odbio je prijedlog tužitelja u ime Republike Hrvatske – kojim se traži 30 dana pritvora za malog idiota koji nije knez Miškin nego je bahati licemjer Ivan Đakić.

Svi koji imalo poznaju pravo znaju da kvalifikacija prijedloga „pokušaj bijega“ ne može procesno biti odobreno. Svi smo mi znali da mali ide na slobodu s takvim optužnim prijedlogom.

Ali, „ponavljanje djela“ procesno odgovara ukupnom profilu malog licemjera. Drugi dan nakon nepuna 24 sata dogodilo se ponavljanje djela. Neki je kreten bio oduševljen medijskim istupima Ivana Đakića, a Ivan mu se s odobravanjem podrške zahvalio. Dakle, zajebo sam vas, papci jedni – misli si Ivan Đakić – ja si i dalje mislim sve isto o srbićima, ali malo sam pametniji i moćniji od vas malih hrvatića pa ću se „ma ništa strašno, javljati policiji da sam u Virovitici i možete mi se napušiti…“

Pa eto Đakići napušit ćemo vam se svi mi bez hotela, mercedesa, bez veza, bez privilegiranih stavova i optužbe i obrane i suda i Sabora. Napušit ćemo vam se još samo kratko vrijeme. Ova zemlja nema više čime pušiti jer su sva usta i sve oči uprte – silom vašeg djelovanja i ponašanja – prema odlasku iz ove male smrdljive provincijalne patetične licemjerne laži od kvazi demokratske zemlje. Pušit ćete si jedni drugima. Kao pravi drugovi pušit ćete virovitičku virdžiniju koju vam je jedan tehnolog- Srbin- otkupljivao za hrvatsko poduzeće, ali ga više nema tamo. Otjerali ste sve Srbe, a koje niste, te ste ponizili i dan danas ih ponižavate. S obzirom da ste bahati idioti – već 20 godina ponižavate i sve ostale – jer i Hrvati izvan vladajuće zone su u Slavoniji također kao i Srbi –  „druga klasa“. Vi i ovakvi vrli đakići potjerati ćete sve živo iz tog kraja.

Da se ne misli da su Josip Đakić i Ivan Đakić tako važni i bitni mora se naglasiti da su ti konkretni ljudi u ovom tekstu „tek ovlaš nabačena skica za portret“ stanja u kojem se nalazi ova naša zemlja. Nevažnost i beznačajnost konkretnih krkana vidi se po tome da takvi đakići nisu nikome niti dobri niti simpatični. Oni su tek pista za uvlačenje uvlakača. Nisu čak niti face ako nemaju mercedes i hrpu para za bahaćenje u svakom trenutku. Sljepci kod zdravih očiju.

Sad je trenutak da se malom glupom licemjeru „stisne“ ponavljanje djela, da Bošnjakoviću ta činjenica dođe do operativnog dijela mozga, a prilika je da se konotira i da je Josip Đakić već dugo i predugo i zastupnik i predsjednik HVIDRE, a čini se i da firma s hotelom u Pitomači posluje s minusom…., tako da bi se nekako sve to počelo prihvaćati kao dobar ili čak odličan primjer za mnoštvo ostalih kvazi turbo domoljubnih hadezeovaca potpuno istovjetnih performansi. Ti avioni ff16, fak the ful, isluženi su već odavno, ali sad je juhuhu  prilika za totalno sjebavanje te sorte bahatih budala koje smo samo za ovu priliku nazvali kao u naslovu.

Igor Serdar
Autor/ica 10.1.2019. u 15:53