Blagdanska putovanja: Što skuplje, to bolje

Autor/ica 21.4.2011. u 02:42

Blagdanska putovanja: Što skuplje, to bolje

Kad je riječ o dalekim putovanjima, prevladava trend što skuplje to popularnije. Tako su najpopularnija putovanja u Meksiko, Zambiju i Bocvanu, Kinu i Brazil. U segmentu putovanja Mediteranom, saznajemo u Atlas Airtoursu, prema dosadašnjim pokazateljima ovogodišnji hit su Turska i Grčka, a dobre trendove pokazuje i nova destinacija u Atlasovoj ponudi – sjeverni Cipar.

Na Jadranu se rado biraju sadržajni, proljetni predasi u trajanju nekoliko dana. Od destinacija izdvajamo Lošinj, Opatiju – omiljenu uskršnju destinaciju, te Rab i Rabac koji nude i brojne dodatne vrijednosti poput korištenja unutarnjih bazena s morskom vodom, jednokratnog korištenja saune, živu glazbu, piknika, razgleda grada.

Od europskih putovanja Atlasovi klijenti apsolutni hit su putovanja Toskanom: najpopularnija je četverodnevna Toskana s Firenzom, a zatim slijedi Rim zrakoplovom iz Zagreba, te Dvorci Bavarske. Od krstarenja, podjednako popularnih u svako doba godine, najpopularnije je uskršnje krstarenje MSC Liricom na ruti Genova-Ajaccio-/Korzika-Civitavecchia/Rim-Salerno-Palma de Mallorca-Toulon-Genova.

poslovni.hr

Autor/ica 21.4.2011. u 02:42