Novi singl duet “Svet se pokreće” Branka Radakovića i Renata Metessija

tačno.net
Autor/ica 19.5.2018. u 11:33

Novi singl duet “Svet se pokreće” Branka Radakovića i Renata Metessija

U izdanju Dallas records-a, u petak 18. maja pojavio se singl za duet ”Svet se pokreće” poznatog srpskog reditelja, rok muzičara i multimedijalnog umetnika Branka Radakovića i legende hrvatskog novog talasa Renata Metessija.
Pesma je snimana u studiju ”Šusteraj” u Zagrebu tokom 2016, 2017, a završena 2018.
Glavne vokale otpevali su Branko Radaković i Renato Metessi, a prateće Vladimir Sokačić, koji je ujedno bio i producent ovog izdanja. Njih trojica zajedno su ujedno potpisani i kao autori teksta i muzike, dok je bubnjeve odsvirao Goran Rakčević.
Radaković je scenarista, montažer i reditelj video spota. Ujedno je bio i glavni snimatelj, dok su neke kadrove snimili Toni Vuković i Matija Radeljak.

Omot je realizovao dizajner, filmski kritičar i arhitekta Nikola Gocić.

Pesma je prvi put emitovana, istog dana kada je pesma zvanično izdata i kada je spot objavljen na zvaničnom kanalu ”Dallas records-a”, u petak 18. maja 2018. u emisiji ”Kafana.PREMIERY” na poljskoj radio stanici ”Kafana FM”.

Nadamo se i nekoj skoroj živoj promociji.

Inače, Branko Radaković je trenutno jako zauzet i oko svog prvog solo albuma ”Pakovanje”, koji će se ovih dana naći u prodaji i na CD-u, a izdavač je beogradski ”Metropolis Music”, koji je isti taj album izdao u decembru prošle godine u digitalnom obliku.

Deliće atmosfere sa snimanja pesme i spota za ”Svet se pokreće” možete pogledati ovde: https://www.youtube.com/watch?v=blI9NOg81J dok spot za pesmu možete pogledati ovde: https://www.youtube.com/watch?v=fO6IzQ_dUIE

tačno.net
Autor/ica 19.5.2018. u 11:33