Masovna laž Pavela Dorohina

Slobodan Dukić
Autor/ica 15.7.2019. u 09:22

Masovna laž Pavela Dorohina

Foto: N. Skenderija

Vostani Serbije! (Ustani Srbijo!). Preporodi se. Odbaci laž da je presuda međunarodnih sudova o genocidu u Bosni dokaz da su Srbi genocidni. Rusijo! Pomozi Srbiji da izađe iz tame samoobmanjivanja. Ne šalji u misiju potiskivanja istine o genocidu deputata Dume Pavela Dorohina. On je lažni kratkonogi svedok.

Dovozili su mrtve iz svih krajeva Bosne i Hercegovine da naprave lažnu masovnu grobnicu u Srebrenici, kaže Pavel Dorohin, deputat ruske Dume i predsednik Komiteta Rusije za zaštitu generala Ratka Mladića, u razgovoru za beogradske Večernje Novosti. Masovna laž u zaštiti masovnih ubica, aktera masovnog zločina. Sa masovnim ciljem da se uništi bošnjački narod. Dorohin, kao pojačanje, srpskim promoterima zatiranja istine o najmonstruoznijem zločinu posle Drugog svetskog rata, nije bio potreban. Ovde je već dugo u sadejstvu državnog establišmenta i Srpske pravoslavne crkve akcija ispiranja mozgova, kako bi se sakrila tragika Bošnjaka. Što, čini se, nije težak posao. Mali, tanušan deo srpskog društva ne pristaje na taj teror laži, ostali jezde na talasima tvrdnje da je ovo bila podmukla kalkulacija međunarodne zajednice da Srbe proglasi za genocidan narod.

Šta je još rekao Pavel Dorohin da podupre autogeni trening ovdašnjih fašista kako bi nacionalni duh oslobodili tog stresa koji proizvodi “bezdušna svetska korporacija” oličena u Ujedinjenim nacijama, SAD, Evropskoj uniji…  “General Ratko Mladić mi je ispričao šta se događalo u Srebrenici. Iz minuta u minut. Način na koji Zapad hoće da predstavi srpsku vojsku je potpuno netačan. To je još samo jedna njihova provokacija. Rusija je veoma dobro informisana o onome šta se događa na međunarodnoj sceni. Bilo je važno, a to je rečeno  i Aliji Izetbegoviću  da je potrebno masovno ubistvo da bi se Amerika umešala u konflikt. Dakle, to je bio razlog da se isfingira priča o Srebrenici. Nikakvog genocida muslimanskog stanovništva nije bilo. Nema nijednog dokaza da je sedam hiljada ljudi ubijeno na jednom mestu. Ne postoje satelitske fotografije… U kadrovima koje je SI-EN-EN pokazivao jasno se vidi da je neko drugi pucao…”

“General Mladić je patriota i častan vojnik. Nikad nije mučki ubijao. On mi je rekao da je suština ulaska srpske vojske u Srebrenicu bila da blokira teritoriju gde su se odmarali muslimanski vojnici. A potom se vraćali u borbena dejstva. Tamo su ispred NATO-a bili holandski vojnici koji su sve videli.. Holanđani su svedoci da je bilo borbi, ali ne tako strašnih. Mladić mi je ispričao da je razoružao muslimanske vojnike i pustio ih da idu. Onda je počelo bombardovanje. Bilo je jasno da je okolo puno nagaznih mina. Ko je bombardovao i ko je postavio te mine, teško je reći u ovom trenutku. Ali sigurno je da vojska Ratka Mladića nije,” siguran je Pavel Dorohin.

Rus ponavlja “Genocida u Srebrenici svakako nije bilo. Svaka strana je štitila svoje interese. Bio je rat. Pravili su groblje koje je trebalo da posluži kao privid genocida. Dovozili su leševe  iz svih krajeva BiH. Ko zna odakle. Uspeli su da dostave nekoliko stotina, a ne sedam hiljada kao što govore…” Brižan za zdravlje Mladića, prvostepenom presudom haškog tribunala osuđenom na maksimalnih 40 godina zatvora, Dorohin leleče nad sudbom generala smrti, sprovodnika inkvizitorske genocidne zamisli o zatiranju semena jednog naroda. “Odlično znam u kakvim neuslovima on tamo boravi. Loši uslovi u kojima se nalazi utiču na njegovo zdravlje…”

“Jadan general.” Ama,  još je jadniji taj Rus, čiju idiotsku konstrukciju o događanima u Bosni, Večernje novosti preporučuju najavom na prvoj strani: Pročitajte još – intervju sa Pavelom Dorohinom – Alija režirao Srebrenicu da SAD uđu u rat. Dorohin saučesnički trpi i zbog “unutrašnjih boli” Aleksandra Vučića. Prvog u koloni falsifikatora i obmanjivača domaće javnosti, koji gamižu Srbijom i gase svetla istine o genocidu u Bosni. Kakvo otrovno mleko su posisali obojica, kad zagrljeni telale po pacovskim kanalima medija u Srbiji. Kao braća rođena u braku laži sa mržnjom.

Medijske sluge i Vučićeva telesna straža, idu za njim uklanjajući sve što protivreči istini da je genocid u Srebrenici najveći zločin posle onih koje su počinili fašisti u Drugom svetskom ratu. Doveli su i Dorohina. Jeftinog provokatora. Proizvođača masovne laži o “patriotskom generalu Mladiću”. Ponovo zatrpavaju u raku zaborava jednogodišnju Amelu Džaferagić. Ubijenu iste godine kad je i rođena. Dete u pelenama ubijeno je pucnjem u potiljak. I četvoromesečnu  Amilu. Ubijenu dok je stiskala flašicu za mleko.

Vostani Serbije! (Ustani Srbijo!). Preporodi se. Odbaci laž da je presuda međunarodnih sudova o genocidu u Bosni dokaz da su Srbi genocidni. Rusijo! Pomozi Srbiji da izađe iz tame samoobmanjivanja. Ne šalji u misiju potiskivanja istine o genocidu deputata Dume Pavela Dorohina. On je lažni kratkonogi svedok.

Slobodan Dukić
Autor/ica 15.7.2019. u 09:22