Institut za umetničku igru na Evropskom baletskom festival Grand Assemblé

tačno.net
Autor/ica 30.10.2021. u 16:48

Institut za umetničku igru na Evropskom baletskom festival Grand Assemblé

Institut za umetničku igru će 31. oktobra 2021. učestvovati u online predstavljanu na 7. Evropskom baletskom festivalu Grand Ansamble u Klužu (Rumunija) na kome će se predstaviti sve najznačanije evropske akademije u oblasti umetničke igre.  

U predstavljanju učestvuju studenti Instituta za umetničku igru, članovi kompanije Balet Mladih i član ansambla Narodnog pozorista u Beogradu.

Baletski čas će voditi Prof. Amalia Mindutriu (Rumunija), gostujući profesor Instituta i rukovodilac kompanije Balet Mladih, uz asistenciju Doc. Mile Stijak i korepeticiju Doc. Ane Spremić. Video će snimati Prof. Nemanja Maraš uz asistenciju Teodore Živković.

Konferencija na temu Learning-Performing-Teaching Ballet održaće se putem Zoom aplikacije u nedelju 31. oktobra 2021. u 18h koja može da se prati na platformi festivala Grand Assemblé.

U izvođenju učestvuju: Ksenija Sinđić, Danijela Simić, Una Stepanović, Sonja Milovanov, Luka Pejčinović, Lazar Tirić, Senja Stanić, Vladimir Sekulić, Sofija Radovanović, Anastasija Vujnović, Ana Svorcan, Tijana Drndarević i Gabriele De Fazio član ansambla Narodnog pozorista u Beogradu.

tačno.net
Autor/ica 30.10.2021. u 16:48