Nebeski vampiri veliko srpsko-hrvatske genetike

Izdvajamo

  • Kakve li ironije i cinizma „čistokrvnog„ i „ugroženog„ Hrvata, koji ne želi da mu drugi građani biraju hrvatske predstavnike u vlasti, po ovome i drugim  brojnim primjerima, isti iskazuju sopstvena nastojanja uzurpirajući i vlast gdje su u većini, da nature i svoje „srpske kadrove„ vjerujući u dogovor sa jaranom i despotom, Miloradom Dodikom iz Laktaša.

Povezani članci

Nebeski vampiri veliko srpsko-hrvatske genetike

Ukoliko zaista postoje, nikako nam nije podoban i taj jedan i jedini Bog, jer sa „dodikovcima„ i „čovićevcima„ tom nacionalističkom, uzurpatorskom i rušilačkom bagrom, nije moguće stvarati normalni zajednički suživot, sa već viđenim metodama stvaranja i njihovih genocidnih tvorevina.

„Hvala ti majko, što me nisi rodila Srbinom„ u zlokobnom vremenu 1992 /93 godine, bilo je ispisano crnim grafitom, u centru grada Mostara.

Ponavljam po ko zna koji put, dok su sa padina podveležja iznad Mostara i sa Čobanovog polja od Nevesinja padale ubitačne granate po nevinom stanovništvu ovoga grada, od strane horde agresora sa istoka, srpskih korijena.

Da bi se od 9 maja 1993. godine, sa praskozorjem izmjenile i nastavile još razornije i ubitačnije agresorske aktivnosti i naših susjeda sa zapada, hrvatskih korijena.

Da li im je osnovni cilj i zadatak, prema scenariju njihovih bezumnih Vožda i Poglavnika, Slobodana i Franje, upravo i bilo stvaranje genocidnih tvorevina  Republike Srpske i Herceg Bosne?

Tako nastale  de facto  i  de jure  RS i de facto fantazirajuća HB, na temeljima ubijanih i genocidnim istrebljenjem nevinih žrtava, prevashodno naših komšija Bošnjaka, scenarij i film ove naše realnosti, sigurno se odvija u današnjem periodu našeg mirnodopskog post dejtonskog suživota.

Određene i konkretne, veoma perfidne metode, pod agresorskim plaštom ovoga puta njihovih zajedničkih nakana  nacionalističkih i profašističkih stranaka, SNSD- i HDZ-a i svih njihovih učesnika i predstavnika u vlasti, na svim nivoima.

Ništa neobično i ništa slučajno, u ove praznične dane, između Uskrsa i Vasakrsa, dva vaskrsnuća istoga Isusa Hrista na krstu / križu njihovih protagonista u Hagu i UZP, kao i domaćih, trenutnih vlastodržaca guslara iz Laktaša i orguljaša iz Mostarskih Bara, sa saradnicima uz blagoslov Sv. Oca Pape Franje i patrijarha Irineja, traži se novi izborni zakon, po njihovim aršinima.

Koja li je ovo sprega ravnogorskog – blajburškog, odnosno ustaško- četničkog, nacionalističkog nasljedstva koja poput  ribarske niti  treba da se provuče, mimo svih ostalih patriotskih snaga, ove nam naše lijepe i jedine domovine Bosne i Hercegovine.

Da li će zaista uspjeti i upecati ovakve ribice ili će nam se i konačno pojaviti naša spasiteljska „zlatna ribica„ zvana NATO i Evropska  unija sa našom Bosnom i Hercegovinom?

Ostaje nam, ne da gledamo, već da se izborimo u ovim našim željama i nastojanjima u zajedništvu i jedinstvu svih probosansko-hercegovačkih i patriotskih snaga.

Možemo i hoćemo, ostaje nam i takvo djelovanje samo i isključivo, na takvom putnom pravcu i nikako drugačije.

Ako istinski želimo domovinu, ravnopravnih građana i naroda civilizovanu, demokratsku, sekularnu i socijalnu, dostojnu ljudskoj egzistenciji, ne dozvolimo svim našim mešetarima „čistokrvne orijentacije„ sa nacionalističkim porivima i primjesama, da nam kroje lošu sudbinu i da ponajmanje odlučuju o njoj.

U ove praznične dane, Uskrsa i Vaskrsa, naslušali smo se bezbroj raznih nebuloza, demagoških tirada i njihovih želja, od kojih se i neće ili ne mogu osloboditi, lažno se deklarišući kao mirotvorci za mir i ljubav, za toleranciju i suživot, pozivajući se lažno i na osnovne poruke i postulate i svih svetih knjiga i najveći crkveni vjerodostojnici, sa patrijrhom Irinejom i Sv. Ocem Papom Franjom, kao i njihovim saradnicima.

Tako nam, guslar i dokazani rušitelj naših državnih vrijednosti Milorad iz Laktaša, odlazi kod Pape i razgovara o našem izbornom zakonu i tako brižno brigu brine o svojim protjeranim Hrvatima.

Kako to piše novinar Nebojša Vukanović;

„Uprkos najavama na sastanku nije bilo pomena niti riječi o ustaškim zločinima, Jasenovcu, stradanju Srba i ulozi katoličkog klera, ali je zato Dodik izrazio posebnu zabrinutost položajem Hrvata i katolika u Bosni i Hercegovine, potrebom za izmjenama Izbornog zakona, i tako još jednom pokazao čiji je čovjek i na kojem zadatku. Dodik je to potvrdio svojim izjavama za ATV i RTRS, a isto piše i vatikanska štampa“ / završen citat /.

Za to vrijeme u Mostaru „čistokrvni„ Hrvat, orguljaš Dragan Čović i njegov HDZ, htio bi svoju „Srpkinju„ Zoru u vlast HNK-a, umjesto prave Srpkinje Vesne, koja je eto i nažalost u stranci SDP-a.

Kakve li ironije i cinizma „čistokrvnog„ i „ugroženog„ Hrvata, koji ne želi da mu drugi građani biraju hrvatske predstavnike u vlasti, po ovome i drugim  brojnim primjerima, isti iskazuju sopstvena nastojanja uzurpirajući i vlast gdje su u većini, da nature i svoje „srpske kadrove„ vjerujući u dogovor sa jaranom i despotom, Miloradom Dodikom iz Laktaša.

Dok Dodik i Vladika Grigorije, vrše podjelu mostarskih Srba, na „dodikovce„ i nas, tzv. rezervne Srbe, dotle bi isti njihov „mirotvorac„ i visoki crkveni vjerodostjnik, iguman  manastira Žitomislići, Danilo Pavlović, kako to veli u svome intervju „Dnevnom listu„ riješio srpsko pitanje, sljedećim izborom:

„Sve srpske predstavnike u vlasti, nužno je birati isključivo sa srpske liste, misleći na „dodikovce„ ali ne i sa drugih stranačkih lista.„

Isto tako, iguman Pavlović u intervju „Dnevnom listu„ saopštava, da postoji samo jedan Bog, nikakvi drugi Bogovi, što bi mu bio veoma uspješan iskorak u njegovom razmišljanju, te bi se približio tzv. „bratstvu i jedinstv„ dok se njegovi mentori,  od patrijarha Irineja, vladika i ostalih vjerodostojnika, sasvim drugačije razmišljaju  i ponašaju.

Ukoliko zaista postoje, nikako nam nije podoban i taj jedan i jedini Bog, jer sa „dodikovcima„ i „čovićevcima„ tom nacionalističkom, uzurpatorskom i rušilačkom bagrom, nije moguće stvarati normalni zajednički suživot, sa već viđenim metodama stvaranja i njihovih genocidnih tvorevina.