ŠTO AKO PARTNER NIJE OBDAREN?

tačno.net
Autor/ica 15.11.2013. u 15:58

ŠTO AKO PARTNER NIJE OBDAREN?

Iako neki zastupaju mišljenje da veličina nije bitna nego je važnija tehnika, nekim određenim pozama i tehnikama penis se može doimati većim

Ako frajer nije obdaren tamo dole, ne očajavajte. Seksualni život i užitak mogu spasiti određene poze zbog kojih će se penis doimati većim, a užitak biti pojačan
Iako neki zastupaju mišljenje da veličina nije bitna nego je važnija tehnika, nekim određenim pozama i tehnikama penis se može doimati većim.

Ako vam partner nema baš impozantnu veličinu penisa, to ne treba biti razlog za nezadovoljstvo.

Za sve one koji se brinu o veličini penisa, Nicci Talbot (Sex & Wellbeing), stručnjakinja za spolnost ima riječi utjehe.

‘Mnogi muškarci zabrinuti su zbog veličine penisa, no nije veličina bitna, već ono što njime činite’, kaže Nicci Talbot dodajući kako su ionako žene najosjetljivije na samom ulazu u vaginu, a osim toga, kad je penis manji, treba malo pripaziti na poze i odgovarajući ugao.

Ove poze izvući će maksimum i svaki penis činit će se veći.

Poza psa
Ova poza idealna je za muškarce i za žensku G-tačku. ‘Muškarcima daje osjećaj kontrole, a žena može skupiti noge, suziti vaginalni kanal i pojačati užitak’, tvrdi stručnjakinja Nicci Talbot.

Stojeća poza otraga
I žena i muškarac stoje, ona savinuta u struku, a on je iza nje. I ova poza pruža puno mogućnosti stimulacije, a kako je zdjelica u toj pozi malo stisnuta, osjećaj penetracije je veći.

Poza čarobna planina
Još jedan poza otraga. Naslažite jastuke i naslonite se na njih. U ovoj pozi bitno je to da partnerica kleči i skupi noge, a i partner se postavlja u poziciju iza nje skupljenih noga. Za ekstra doživljaj stisnite je bedrima i težinom i intenzitet je zajamčen.

Isprepletite se
Žena je na trbuhu naslonjena na laktove, jedna noga ispružena druga savijena u koljenu. Penetracija je dublja, osjećaj pojačan.

Ona je gore okrenutih leđa
U ovoj zanimljivoj pozi koja pojačava užitak i penis se doima većim: muškarac leži na leđima, žena je na njemu, ali okrenula mu je leđa gleda prema nogama. Ona kontrolira pokrete stimulirajući sve svoje erogene zone, i lakše će postići orgazam, tvrdi stručnjakinja za seks Rachel McCoy.

Sklupčana poza
Ova poza zanimljivija je nego što možda mislite. Ova u kojoj ste se oboje sklupčani, a on vas je, naravno, uhvatio otraga, dobra je iz više razloga. Jako je intimna jer se potpuno dodirujete, a osjećaj je pojačan jer ste oboje skupljeni i sklupčani pa se penis doima većim.

Misionarska poza na nov način
Žena je na leđima, a muškarac joj je raširio i podignuo noge u zrak. On je na koljenima i vlada situacijom.

Misionarska poza s prekriženim nogama
Ovu zanimljivu pozu vjerojatno mnogi nisu probali. Naime, žena je na leđima, a muškarac joj prekrižene noge drži u zraku. Stručnjaci kažu kako to stiskanje vrijedi probati jer je penetracija zbilja intenzivnija. Tportal.hr

Tagovi:
tačno.net
Autor/ica 15.11.2013. u 15:58